Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Ekstralås i huset

Vi anbefaler, at du selv går huset grundigt efter, eller får os til at gøre det for dig, for at tjekke om huset er sikret godt nok eller om der er brug for ekstralås på en eller flere døre/vinduer. Det er ikke sikkert, at man tænker så meget over det, før det er for sent.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

Enten har naboen et stykke nede af vejen haft indbrud, før det går op for en, at det måske er en god idé at få tjekket sikkerheden. I værste tilfælde er det en selv, som det går ud over, inden man får gjort noget ved sikringen af ens bolig. Det er ofte en meget ubehagelig oplevelse at have indbrud. En ting er at de løber med ens ejendele men ofte er det tanken om, at fremmede har været i ens ting, der er mest forfærdelig. Så galt skulle det helst ikke gå og derfor vil vi gerne være behjælpelig med at tjekke din bolig.

Gamle låse er ikke sikre

Hvis det er meget gamle låse, så kan de nemt enten lirkes eller sparkes op. I dette tilfælde vil det være en rigtig god idé at udskifte de gamle låse med nye og sikre låsesystemer. Det er også muligt at få ekstralåse monteret. Der er flere forskellige muligheder at vælge imellem og vi står altid til rådighed for at hjælpe dig med at finde ud af, hvad du behøver, for at kunne føle dig tryg i dit eget hjem. Man skal selvfølgelig helst ikke se spøgelser over det hele men en ekstralås eller lignende er altid en god idé. Især skal man være opmærksom på terrassedøre eller bryggersdøre, som begge ofte vender ud mod haven, hvor naboer og forbipasserende ikke har den store mulighed for at se noget. Det er nemlig ofte her, at indbrudstyven vælger at skaffe sig adgang til huset. Her er der ro og fred til at bryde ind og der er ikke den store fare for at blive opdaget.