Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Hvordan sikrer du din terrassedør

Det er en god idé at læse her, hvordan du sikrer din terrassedør. Der er rigtig mange, der ikke har lås på deres terrassedør. Ofte er der kun en haspe eller lignende til at ”låse” døren med. Det er langt fra nok, for det er alt for nemt for en indbrudstyv at skaffe sig adgang til dit hus via en terrassedør, der ikke er forsvarligt låst med sikkerhedsgodkendte låse.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Man skal tænke på, at en terrassedør ofte er den mulighed, som indbrudstyven vælger, da terrassedøren som regel er placeret ud mod haven. Har man en meget lukket have, så har indbrudstyven forholdsvis frit spil, da ingen naboer eller forbipasserende har en mulighed for at se, hvad der foregår. Det giver indbrudstyven arbejdsro og dermed masser af tid til at stikke af med alle dine værdier.

 

Derfor er det vigtigt, at man får sat en lås i, hvor man enten skal bruge en kode eller en nøgle både udefra og indefra. Det kan nemlig være, at tyven har skaffet sig adgang gennem en knust rude. I stedet for at have besvær med at slæbe tyvekosterne ud gennem vinduet, så vælger de at bruge terrassedøren som flugtvej. Det bliver dog umuligt, hvis man skal bruge kode eller nøgle for at låse terrassedøren op. Jo mere besværligt man gør det for indbrudstyven, desto større er chancen for, at han opgiver sit forehavende. Det er i hvert fald vores erfaring, at det virker præventivt at sikre sin terrassedør.

 

Der er flere forskellige muligheder til at sikre sin terrassedør, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud. Vi kan blandt andet anbefale fix greb og hoppe greb, som er nogle af de sikre terrassedørgreb, som vi arbejder med. Alle vores låsesystemer og sikkerhedsløsninger bliver skræddersyet, så de passer præcis til dine behov. Det er meget individuelt, hvad man har brug for og derfor skal det tilpasses til hver enkelt kunde, så man ikke risikerer at komme til at betale for noget, som man ikke har brug for. Vi går ikke i gang med en opgave, inden vi har udarbejdet et uforpligtende tilbud. Det betyder, at du ved præcis, hvor meget opgaven kommer til at koste, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser med regninger, der pludselig er steget.

 

Vi er en effektiv og kvalitetsbevidst låsesmed virksomhed og vi klarer både store og små opgaver. Vi yder en god og hurtig service til vores altid konkurrencedygtige priser. Vi arbejder primært i Egedal kommune men ved større projekter dækker vi hele Sjælland inklusiv København. Du er velkommen til at ringe til os med din næste opgave. Vi kan som regel give dig et prisoverslag allerede over telefonen, så du med det samme får en idé om, hvad opgaven kommer til at koste. Der er også mulighed for at benytte vores kontaktformular og derefter ringer vi dig op indenfor 24 timer. Vi hjælper dig med at beskytte dit hjem og prøver hele tiden at være et skridt foran indbrudstyven.