Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed tilbud

Som låsesmed firma udfører vi mange forskellige opgaver og vi skræddersyr hvert enkelt stykke arbejde, så det passer lige præcis til dig eller dit firma. Derfor laver vi altid et låsesmed tilbud, inden vi går i gang med en opgave. Så ved du nemlig nøjagtig hvor meget, det kommer til at koste og der kommer ingen problemer med regninger, der pludselig løber løbsk. Det er din sikkerhed for, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Vi tager os selvfølgelig af de gængse låsesmed opgaver som at hjælpe, når folk har låst sig ude. Vi har vores speciel værktøj, så vi er i stand til at skyde en lås op. Hvis der er en i familien, der har tabt en nøgle, så har vi også mulighed for at skære en ny på stedet. Der er mange mennesker, der er trætte af, at de skal rende rundt med et stort nøglebundt med nøgler til både huset, skuret, postkassen med mere. Her kan vi også hjælpe i et snuptag, da vi kan omlægge låsen, så man kan bruge den samme nøgle til alle steder.

Vores biler er veludstyrede med speciel værktøj, lager og kontor, så vi er i stand til at klare de fleste opgaver på stedet. Hvis du ringer til os med et problem, så kan vi i de fleste tilfælde give et prisoverslag allerede over telefonen. Inden vi går i gang med opgaven, udarbejder vi et uforpligtende tilbud, så der ikke bliver nogle misforståelser. Det gælder både for private og erhvervskunder.

Vi klarer endvidere større opgaver som tyverisikring i form af for eksempel alarmer og gittersikring. Mulighederne er mange og derfor er det en god idé at vi tager en snak om, hvilke ønsker og behov, der skal dækkes. Herefter finder vi i fællesskab, den løsning, der er bedst for dig eller din virksomhed.