Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Omstilling af lås

Hvem kender ikke til problemet med at slæbe rundt på et stort og besværligt nøglebundt? Der er en nøgle til hoveddøren, terrassedøren, skuret, postkassen osv. En ting er, at alle de nøgler fylder meget i lommen eller i tasken men man skal også lave mærker på nøglerne for at kunne finde ud af, hvilke nøgler der skal bruges hvor. I regn og rusk er det frygtelig irriterende at stå og rode efter den rigtige nøgle, bare fordi man lige hurtigt skal have låst op til skuret eller olietanken. Det problem kan vi hjælpe dig af med. Vi tilbyder nemlig omstilling af låse. Det betyder at du kan nøjes med en nøgle til det hele.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Én nøgle til det hele

Nøglebundtet bliver mindre og man undgår at bruge tid på at finde den rigtige nøgle. Vi udfører alle opgaver indenfor omstilling af låse. Vi arbejder blandt andet med traditionelle låse, trepunktslåse og hængelåse.

Vores firmabiler er både rullende værksted og kontor. Det betyder at vi kan klare de fleste opgaver på stedet herunder blandt andet omstilling af lås. Når du ringer med en opgave, som du gerne vil have, at vi løser for dig, kan vi give et overslag på, hvad det kommer til at koste. Vi går ikke i gang med at løse en opgave, uden du først har fået et uforpligtende tilbud. Derfor kommer der aldrig ubehagelige overraskelser og du ved nøjagtigt, hvad tingene kommer til at koste. Vi har mange års erfaring på området, så du kan trygt kontakte os for råd og vejledning. Du kan vælge at ringe til os eller udfylde vores online kontaktformular, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.

Som låsesmed dækker vi hele Egedal kommune og ved større opgaver, dækker vi hele Sjælland. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.