Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Ny Postkasse

Vi tilbyder mange forskellige postkasse systemer, uanset om du ønsker postkassen på stander eller med lys. Du kan få postkasser som passer til en hver bygning – ny som gammel.

Vi kan endvidere sørge for at låsen i postkassen tilpasses så du kan anvende den nøgle, du allerede bruger til for eksempel din hoveddør.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Vi fører blandt andet følgende postkasse mærker:

  • Juliana Postkasser
  • MeFa Postkasser
  • Allux Postkasser

Vigtigt om postkasser

Det er endvidere vigtigt, at du er opmærksom på den nye postkasselov.
Se herunder:
§ 8. Breve og andre forsendelser kan leveres til modtagerens brevkasse, brevkasseanlæg eller brevindkast på den adresse, der er anført på forsendelsen. Forsendelser, der f.eks. på grund af størrelse ikke kan afleveres i modtagerens brevkasse, brevkasseanlæg eller brevindkast, afleveres personligt hos modtageren eller på en anden måde, som modtageren har givet samtykke til. Hvis dette ikke er muligt, skal forsendelsen anmeldes overfor modtageren.
§ 9. Brevkasseanlæg skal opstilles i etageejendomme med flere afleveringssteder (husstande, erhverv m.v.). I etageejendomme, der er opført ifølge byggetilladelse udstedt før den 1. januar 1974, skal der etableres brevkasseanlæg senest den 31. december 2009. Når brevkasseanlægget er etableret, leveres forsendelserne til samtlige afleveringssteder i ejendommen til anlægget. Brevkasseanlæg skal opstilles i stueetagen i hver opgang eller ved indgangsdøren og skal omfatte samtlige afleveringssteder i ejendommen.
Stk. 2. Det påhviler ejeren af ejendommen at opstille brevkasseanlæg.

Kontakt din lokale låsesmed Egedal Låseservices for et uforpligtende tilbud på en ny postkasse.