Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Sikring af dit hjem

Det er de færreste mennesker, der køber en ny flot bil uden at tegne ansvarsforsikring på den, og mange køber også afbestillingsforsikring, når de bestiller en skiferie.

Men når det handler om, at beskytte det dyrebareste du ejer – nemlig din bolig – ser det straks værre ud.

Ikke alene er der mange der flytter ind i en ny bolig, uden at prioritere et nyt låsesystem eller omstilling af låsen, der findes også mange boliger, hvor låsesystemerne ikke lever op til forsikringernes krav.

Er du blandt de 70% med utidssvarende låse?

70% af alle boligejere låser i dag deres boliger med en serie 600 nøgle. Denne nøgle er ikke FAP godkendt, og din bolig er som udgangspunkt nem at bryde ind i via låsen, der let kan dirkes op.

Vidste du at forsikringen kan nægte at dække dine tab, hvis der ikke er tydeligt tegn på indbrud – fx hvis låsen er dirket op af en professionel?

Når tyven skal finde vej ind til dine værdier, sker det ikke nødvendigvis gennem din hoveddør. Også andre døre som bag- og kælderdøre samt vinduer kan være en hurtig og nem vej ind til huset for indbrudstyven, især hvis disse befinder sig i et ugenert hjørne af grunden.

Hvis tyven vil ind, kommer tyven ind

Det er fuldstændig rigtigt; hvis tyven vil ind, kommer tyven ind. Men der er stor forskel på, hvor meget indbrudstyven når at få med sig ud. Hvis dine vinduer og døre er forsvarligt sikret, vil tyven i mange tilfælde have svært ved at få større effekter med sig ud af huset, når han skal forlade det igen, simpelthen fordi man med ordentlig sikring af døre og vinduer afskærer ham den flugtvej.

Få en gratis gennemgang af din bolig

Hvis du er usikker på din boligs sikkerhedsstatus, kan du få en gratis gennemgang af den samt grundig rådgivning i, hvordan du sikrer dig, dine kære og dine værdier bedst muligt.

Og så sikrer vi dig naturligvis også gerne, så du kan sove trygt om natten.

Ring til os på 28 55 56 57 nu og book din aftale.