Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Vinduessikring

Vindueslåse

I dag kender de fleste mennesker til vigtigheden af at sikre sine døre mod indbrudstyve, men en del glemmer desværre, at vinduer også hører til blandt indbrudstyvenes foretrukne adgangsveje.

Der findes i dag mange muligheder for at sikre sine vinduer mod indbrud, og der er mange leverandører på markedet.

En god vindueslås bevirker at vinduerne låses indefra. Dette betyder, at tyven ikke kan åbne vinduet ved at smadre ruden eller ved underboring, og tyven kan dermed ikke bruge vinduet som flugtvej.

Vindueslåsene kan udstyres med en lås, der er identisk med resten af låsene i boligen, alternativt kan du vælge et aflåselig greb, der vil yde samme sikkerhed.

Professionel vinduessikring til private og erhverv over hele Sjælland

Hos Egedal Låseservice kan vores kompetente låsesmede levere og montere professionelle vindueslåse til private og erhverv over hele Sjælland.

Professionelle låsesmede

Vores låsemontører er alle veluddannede, kompetente og omhyggelige med deres arbejde.

Du kan derfor være sikker på, at de rådgiver dig helt ned i detaljen omkring de forskellige vindueslåse samt udgifterne ved at erhverve dem. De monterer vindueslåsene og sørger naturligvis for, at vinduerne ikke bliver beskadiget i processen.

Vi leverer alle former for vindueslåse både til nybyggeri som til bygninger/ejendomme af ældre dato.

Konkurrencedygtige priser

Hos Egedal Låse ved vi, at der er en udgift forbundet med at erhverve vindueslåse, men vi sørger for at holde vores priser på et niveau, hvor vi kan konkurrere med andre låsesmede i branchen.

Vi leverer udelukkende kvalitetsprodukter med lange levetider.

Kører over hele Sjælland

Vores låsesmede vinduessikrer over hele Sjælland – herunder bl.a. Jyllinge, Smørum, Ballerup, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund og Slangerup.

Kontakt os

Brug formularen på kontakt siden, så er du sikret telefonisk kontakt fra os indenfor 24 timer. Du kan også sende os en mail på info@egedallaase.dk, eller du kan ringe på 28 55 56 57.