Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed døgnvagt

Der er ingen grund til at gå i panik, hvis uheldet er ude en sen aften eller på en helligdag. Som låsesmed firma har vi døgnvagt, så vi kan altid assistere med oplukning af døre, biler med mere. Der er sikkert mange, der kan nikke genkendende til problemet med, at man lige skal ud med affaldet og bang, så smækker døren og nøglerne ligger indenfor. Det kan også være at man har smækket sig ude af sin bil og man står og skal på arbejde meget tidligt om morgenen eller sent om aftenen.

Så er gode råd dyre, men hvis man bare har sin telefon på sig eller har mulighed for at låne en telefon, så kan man ringe til os døgnets 24 timer hele året. Vi dækker primært Egedal kommune men vi kan sagtens assistere på hele Sjælland og i København.

Billig døgnvagt låsesmed

Vores mål er at yde en god og hurtig service til konkurrencedygtige priser. Vi servicerer både private og virksomheder. Vi er i stand til at klare stort set alle opgaver på stedet. Dette kan lade sig gøre fordi vi har nogle meget veludstyrede biler. Vi har først og fremmest vores specielværktøj. Der skal for eksempel specielt fræseværktøj til at udbore en lås. Vi kan desuden skære nye nøgler på stedet, hvis det skulle blive nødvendigt. Derudover har vi kontor og lager. Vi er lagerførende af alle de gængse låse mærker. Det betyder, at vi ofte kan udføre en reparation omgående. Vi kan derfor sørge for, at dit hjem bliver sikret, inden vi kører. I nogle tilfælde kan det kun blive tale om en midlertidig løsning men for det meste er opgaven løst helt færdig, inden vi forlader jer. Vi giver selvfølgelig et uforpligtende tilbud inden vi går i gang med en opgave. Der er ingen opgaver, der er for store og absolut heller ingen opgaver, der er for små.