Samme pris
over hele Sjælland

DØGNVAGT: 28 55 56 57

Låsesmed oplukning

Oplukning – Låsesmed med Døgnvagt

De fleste har på et eller andet tidspunkt oplevet, at deres dør til boligen ikke kan åbnes. Det kan være som følge af tabt nøgle, knækket nøgle, glemt nøgle eller en defekt lås.

Få akut oplukning

Hvis du har brug for akut oplukning, fordi du ikke kan komme ind i din bolig, så ring til os på Tlf. 28 55 56 57. Egedal Låseservice rykker ud 24 timer i døgnet og sørger for, at din bolig fortsat er sikker, og at du kan komme ind.

Hurtig service til gode priser

Du får en fleksibel og hurtig service døgnet rundt hos Egedal Låseservice. Vi tilbyder attraktive priser på låse- og sikringsopgaver til både private og erhverv. Vi giver altid et uforpligtende tilbud, inden vi starter på opgaven, så du ikke står tilbage med ubehagelige overraskelser.

Omlægning af låsecylinder ved mistet nøgle

Er nøglen bortkommet, omlægger vi låsecylinderen på stedet, så du fortsat er dækket af din forsikring. Heldigvis kan de fleste låse omlægges, så de passer til nye nøgler.

Få et gratis tilbud med det samme

Har du brug for en hurtig og serviceminded låsesmed? Så ring til os og få et prisoverslag med det samme - vi står klar til at hjælpe dig døgnet rundt.

Oplukning – Låsesmed med Døgnvagt

Spar penge med en låseomlægning

En omlægning af låsen indebærer en omkodning af låsecylinderen. Det er billigere at omlægge låsen end at skulle udskifte den. Ved en omlægning bliver låsen afmonteret og skilt ad, så stifterne kan udskiftes, så de passer til den nye nøgle.

Øg sikkerheden i ejendommen

Har du mistet nøgle til hus, lejlighed eller ejendom, så sørger vi for hurtig oplukning. Det vil være en god ide at få omlagt låsen, hvis du har købt nyt hus, har haft indbrud eller har haft udlånt din nøgle. Så sikrer du, at der ikke er nøgler i omløb til boligen, og uvedkommende kan få adgang. Du undgår også risikoen for, at nøglerne er blevet kopieret, selvom de er afleveret tilbage.

Kontakt os

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57.

Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

GÅ TIL KONTAKT SIDEN HER

Skriv til Egedal Låseservice

  Udfyld formularen og vi svarer indenfor 24 timer

  Konkurrencedygtige Priser

  Konkurrencedygtige priser

  Hos Egedal Låse ved vi, at der er en udgift forbundet med at skifte låse, men vi sørger altid for at holde vores priser på et niveau, hvor vi kan konkurrere med vores kolleger i branchen.

  Vi leverer udelukkende kvalitetsprodukter med lange levetider.

  Kører over hele Sjælland

  Kører over hele Sjælland

  Vores låsesmede kører over hele Sjælland – herunder bl.a. Jyllinge, Smørum, Ballerup, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund og Slangerup.

  Låseservice links

  Hos Egedal Låseservice klarer vi alt indenfor effektiv låseservice til både erhverv og private. Egedal låseservice er en top moderne låsesmed virksomhed.

   

  De fleste boligforeninger og -selskaber har løbende behov for låsearbejde, både i forhold til pludselig opståede udfordringer, og når beboere flytter til og fra ejendommen.

   

  Ønsker du at både huset, postkassen, olietanken med mere, bruger samme nøgle, så kan vi være behjælpelig med det.