Samme pris
over hele Sjælland

DØGNVAGT: 28 55 56 57

Serviceaftaler

Serviceaftaler for boligforeninger

De fleste boligforeninger og -selskaber har løbende behov for låsearbejde, både i forhold til pludselig opståede udfordringer, og når beboere flytter til og fra ejendommen.

Hos Egedal Låse tilbyder vi attraktive serviceaftaler, der bliver skræddersyet til foreningen. Med en fast serviceaftale opnår I fordelagtige priser, hvor der prismæssigt bliver beregnet ud fra antallet af lejligheder.

Med en serviceaftale kan vi bl.a. gennemgå vi jeres installationer et nærmere aftalt antal gange om året. På denne måde forebygger vi mod dyre nedbrud, batteri- og låsesvigt, snavsede kameralinser osv.

Vi har gode erfaringer med serviceaftaler, da et tæt samarbejde baseret på aftalte betingelser, faste enhedspriser og ikke mindst hurtig udrykning ved behov, er mere smidigt for vores kunder.

Egedal Låse Serviceaftaler

Hvorfor serviceaftale?

Der er penge at spare ved at oprette en serviceaftale med Egedal Låse. En serviceaftale inkluderer al vedligeholdelse af beslag og låse, og serviceaftalen skræddersyes, så den passer perfekt til jeres forening.

Vores mest populære serviceaftale indeholder tilkaldeaftale samt årlig servicegennemgang af ejendommens låse.

Servicegennemgang

Når vi foretager en servicegennemgang, gennemgår vi alle døre og vinduer. Vi renser, spænder og smører, der hvor der er brug for det. Alle ødelagte og slidte dele bliver udskiftet, og dørpumper bliver efterset og justeret, så døre igen kan lukke, som de skal.

Hvis der forefindes løse dørgreb ordner vi også dem, da de kan ødelægge dør og låsekasse og også kan ridse døren.

Fordele ved tilkaldevagt

Med en serviceaftale har I mulighed for at kontakte os hele døgnet, når der er problemer, I har brug for at få løst hurtigt.

Da vi har indgående kendskab til bygningen spares mange timer og I kan derfor, med en serviceaftale hos os, hurtigt spare mange penge på vedligeholdelse.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores serviceaftaler til boligforeninger og boligselskaber eller få en sikringstekniker ud, så vi sammen kan finde den helt rigtige aftale til jer.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57.

Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

GÅ TIL KONTAKT SIDEN HER

Skriv til Egedal Låseservice

  Udfyld formularen og vi svarer indenfor 24 timer

  Konkurrencedygtige Priser

  Konkurrencedygtige Priser

  Hos Egedal Låse ved vi, at der er en udgift forbundet med at skifte låse, men vi sørger altid for at holde vores priser på et niveau, hvor vi kan konkurrere med vores kolleger i branchen.

  Vi leverer udelukkende kvalitetsprodukter med lange levetider.

  Kører over hele Sjælland

  Kører over hele Sjælland

  Vores låsesmede kører over hele Sjælland – herunder bl.a. Jyllinge, Smørum, Ballerup, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund og Slangerup.

  Låseservice links

  Hos Egedal Låseservice klarer vi alt indenfor effektiv låseservice til både erhverv og private. Egedal låseservice er en top moderne låsesmed virksomhed.

   

  De fleste har på et eller andet tidspunkt oplevet, at deres dør til boligen ikke kan åbnes, som følge af tabt nøgle, knækket nøgle, glemt nøgle eller en defekt lås.

   

  Ønsker du at både huset, postkassen, olietanken med mere, bruger samme nøgle, så kan vi være behjælpelig med det.