Samme pris
over hele Sjælland

DØGNVAGT: 28 55 56 57

Låseservice på Sjælland

Hos Egedal Låseservice klarer vi alt indenfor effektiv låseservice til både erhverv og private.
Egedal låseservice er en topmoderne låsesmed virksomhed, hvor vore veludstyrede biler indeholder alt fra specialværktøj,
dankortterminal, lager og kontor, således at vi altid er i stand at servicere dig på stedet.

Mobil låseservice

Vort velassorterede specialværksted medfører blandt andet, at vi på stedet er i stand til at yde vore kunder den optimale låseservice. Eksempelvis har vi mulighed for at skyde en lås op med en avanceret låsepistol eller udbore låsen med specielt fræseværktøj.

 • Vi er også i stand til at skære det antal ekstra nøgler, som du ønsker og ofte vil vi også kunne udføre en reparation omgående, da vi er lagerførende indenfor alle de kendte låse mærker.
 • Vi har som vort mål at yde hurtig og god service døgnet rundt til konkurrencedygtige priser. Vi servicerer såvel virksomheder som private.
 • Vi udfører alle typer opgaver indenfor låse og sikringsopgaver. Vi giver altid et uforpligtende tilbud inden vi går i gang med en opgave – så får du ingen ubehagelige overraskelser. Og vi kan oven i købet giver dig et prisoverslag over tlf, første gang vi snakker sammen.
 • Vi tilbyder alt indenfor fleksible aflåsningssystemer, adgangskontrol, penge- og dataskabe, reparationer, indbrudsskader samt naturligvis rådgivning i sikre løsninger.
Vi påtager både mindre opgaver og helt store projekter. Du kan altid træffe os på Tlf. 28 55 56 57, eller brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Låseservice på Sjælland

Egedal Låseservice er godkendt af forsikringsselskaberne til udførsel af forsikringsopgaver(Skafor), så tøv ikke med at ringe til os, når du har en forsikringsopgave.

Klik på nedenstående links for at læse mere om de forskellige ting vi kan hjælpe med indenfor låseservice.

Uforpligtende tilbud

Kontakt Egedal Låseservice for en professionel rådgivning om låseservice og låsesystemer og få et uforpligtende tilbud.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57.

Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

GÅ TIL KONTAKT SIDEN HER

Skriv til Egedal Låseservice

  Udfyld formularen og vi svarer indenfor 24 timer

  Konkurrencedygtige Priser

  Konkurrencedygtige priser

  Hos Egedal Låse ved vi, at der er en udgift forbundet med at skifte låse, men vi sørger altid for at holde vores priser på et niveau, hvor vi kan konkurrere med vores kolleger i branchen.

  Vi leverer udelukkende kvalitetsprodukter med lange levetider.

  Kører over hele Sjælland

  Kører over hele Sjælland

  Vores låsesmede kører over hele Sjælland – herunder bl.a. Jyllinge, Smørum, Ballerup, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund og Slangerup.

  Låseservice links

  De fleste har på et eller andet tidspunkt oplevet, at deres dør til boligen ikke kan åbnes, som følge af tabt nøgle, knækket nøgle, glemt nøgle eller en defekt lås.

   

  De fleste boligforeninger og -selskaber har løbende behov for låsearbejde, både i forhold til pludselig opståede udfordringer, og når beboere flytter til og fra ejendommen.

   

  Ønsker du at både huset, postkassen, olietanken med mere, bruger samme nøgle, så kan vi være behjælpelig med det.