Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Sikring af sommerhuset

Lad os hjælpe dig med sikring af sommerhuset. Uanset om man har noget af værdi eller ikke, så er det ikke sjovt at nå frem til sit sommerhus og se, at det hele er endevendt. Man havde glædet sig til at komme væk hjemmefra og bare nyde en weekend langt væk fra hverdagens stress og jag. Det er bestemt ikke ønskværdigt, at man så skal til at have fat i politi og finde ud af om noget er stjålet.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Man orker heller ikke oprydningen og rengøringen bagefter. Selvom man så alligevel får disse ting overstået, så er der stadig følelsen tilbage med, at der har været ubudne gæster i sit sommerhus. Det er en meget grim oplevelse for de fleste, som kan være svær at ryste af sig. Tanken om at andre har rodet i ens private ting er meget ubehagelig. Vi vil gerne hjælpe dig med at slippe for at skulle opleve at ankomme til sommerhuset og finde ud af at der har været indbrud.

 

Brug korrekt låsesystemer i dit sommerhus

Problemet med sommerhuse er, at de jo ofte ligger øde hen en stor del af året. Det giver indbrudstyve frit spil og god tid til at finde, hvad de vil have. Ofte har indbrudstyvene opholdt sig i det pågældende sommerhus område og har udset sig nogle bestemte huse, som de vil bryde ind i. Måske har de opdaget, at der er noget af værdi og så er det der, de slår til. Mange sommerhuse er af ældre dato uden tidssvarende låsesystemer og optimal sikring. Det gør det ekstra nemt at skaffe sig adgang for en indbrudstyv. Først og fremmest skal man gå sommerhuset igennem med kritiske øjne og finde ud af, hvordan man bedre kan lave en god og ordentlig sikring af sommerhuset.

 

Effektive sikrings løsninger til sommerhuse

Vi er fokuseret på effektive og sikre låsesmed løsninger, der står mål med morgendagens udfordringer. Det betyder, at vi hele tiden prøver at være et skridt foran indbrudstyven. Jo sværere vi kan gøre det for en indbrudstyv, desto større er chancen for, at han opgiver sit forehavende. Derfor anbefaler vi at få monteret sikkerhedsgodkendte låse samt godkendte låsecylindre. En lås, hvor man skal bruge en nøgle for at låse døren op indefra, er en rigtig god idé. Det kan nemlig gøre det mere besværligt for en indbrudstyv at komme af sted med tyvekosterne i en fart. At skulle have tingene ud gennem et vindue, som er brudt op eller er blevet smadret, gør det mere kompliceret for indbrudstyven.

 

Der er flere muligheder for at sikre sommerhuset blandt andet gittersikring. Det er mest almindeligt i virksomheder men kan også sagtens anvendes i private hjem. Det er en større investering, så man skal selvfølgelig gøre op med sig selv, om det kan betale sig. De fleste mennesker, der har prøvet at have indbrud en eller flere gange, er dog villige til at ofre flere penge på at sikre sit sommerhus. Ikke kun for at sikre sine værdier men lige så meget for at slippe for den forfærdelige oplevelse det er at vide, at andre har haft fat i ens ting.