Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Billig låsesmed

Hvis du har brug for en billig låsesmed, så skal du ringe til os. Vores mål er at yde en god og hurtig service hele døgnet og alle dage om året. Vi er effektive og meget kvalitetsbevidste men tilbyder alligevel vores service til meget konkurrencedygtige priser.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Døgnvagt året rundt

Der er ingen grund til panik, hvis du har smækket dig ude en lørdag aften. Vi kommer så hurtigt vi kan og assisterer dig med det, som du har brug for. Vores biler er udstyret med alt lige fra specialværktøj, lager og kontor. Det betyder, at vi kan klare de fleste opgaver på stedet. Selv hvis du har brug for en ekstra nøgle, så klarer vi også det med det samme. Vi har nemlig udstyr med til at skære ekstra nøgler.

 

Låsesmed for både private og erhverv

Vi servicerer både private og virksomheder og der er ingen opgaver, der er for store eller for små. Som låsesmed firma dækker vi Egedal kommune men ved større opgaver dækker vi hele Sjælland. Vi skræddersyr hver enkelt låsesystem og sikkerhedsløsning, så den passer præcis til hver enkelt kunde. Der er som regel stor forskel på, hvad en privat person har brug for i forhold til, hvad en virksomhed har brug for. Derfor er det vigtigt, at vi ikke har færdige ”pakker” men derimod kan være fleksible, så man kun får, hvad man har brug for. Vi giver gerne et prisoverslag, allerede når du ringer, så du har noget at forholde dig til med hensyn til priser. Inden vi går i gang med en opgave, laver vi et uforpligtende tilbud. Så ved du præcis, hvor meget opgaven kommer til at koste og der kommer ikke nogle ubehagelige overraskelser med regninger, der løber løbsk. Ring til os allerede i dag eller benyt vores kontaktformular og du vil blive ringet op indenfor 24 timer.