Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Bruger du det rigtige låsesystem

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde ud af, om du bruger det rigtige låsesystem. Vi kan gennemgå dit hus og se, om der er noget, som vi kan gøre bedre. Det er vigtigt at have de nyeste og mest sikre låsesystemer både i din private bolig og i virksomheden.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Det skal være låsesystemer, der står mål med morgendagens udfordringer. Det vil sige, at vi helst skal være et skridt foran indbrudstyven hele tiden. Det er en trist udvikling men hver gang, der bliver lavet noget nyt og sikkert, så er det desværre ofte et spørgsmål om tid, inden indbrudstyven finder en løsning og skaffer sig adgang til boligen eller virksomheden. I ældre boliger sidder der ofte nogle ældre låsesystemer, som ikke længere er særligt sikre. Du spekulerer måske ikke så meget over det, for der er jo ikke sket noget. Mange gange er det først, når indbruddet er sket, at du tænker, at du måske alligevel lige skulle have tjekket låsene i huset. En gammel lås kan let lirkes eller sparkes op, og derfor har indbrudstyven ikke de store problemer med at skaffe sig adgang.

 

Sikre låsesystemer

Vi kan være behjælpelig med at finde nogle nyere og mere sikre låsesystemer i form af for eksempel stanglåse eller trepunktslåse. Vi kan hjælpe med alt inden for montering, reparation, udskiftning og omlægning af låse. Vi leverer skræddersyede løsninger til alle vores kunder, så du får præcis, hvad du har brug for. Alle mennesker har forskellige ønsker og behov, derfor er det vigtigt for os at kunne levere individuelle løsninger. Det kan være at du har brug for at få monteret et helt nyt låsesystem. Det kan også være at det bare er en gammel låsecylinder, der trænger til at blive skiftet ud med en ny og mere sikker 6-stifts cylinder.

 

Avancerede låse

Hvis du har en større virksomhed med flere ansatte, som har forskellig myndighed, så har vi en løsning, der vil passe til dig. Vi kan udarbejde et låsesystem med forskellige typer nøgler. En A-nøgle der giver adgang til hele virksomheden. En B-nøgle der giver adgang til et par udvalgte lokale og en C-nøgle, der måske kun giver adgang til et enkelt lokale. Så slipper du for, at du som direktøren skal have et stort nøglebundt for at have adgang til hele virksomheden. På denne måde sparer man nøgler ved at lave låsecylindrene sådan, at flere typer af nøgler kan bruges i samme låsecylinder. Her blive låsesystemet også skræddersyet, så den passer til den enkelte virksomhed. Du kommer altså aldrig til at betale for noget, som du måske ikke har brug for i din virksomhed. Ved større opgaver som denne opererer vi på hele Sjælland. Ellers arbejder vi primært i Egedal kommune. Allerede når du ringer med en opgave, kan vi give et prisoverslag i telefonen. Inden vi går i gang med en opgave, udarbejder vi altid et uforpligtende tilbud. Det betyder, at der ikke pludselig kommer en regning, der er løbet løbsk. Det beløb, som du har fået i tilbuddet, er samme beløb, som du skal betale, når opgaven er udført.