Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Ekstra lås til hoveddør

Hvis du vil sikre dit hjem mod indbrud, er det en god idé at gå låsene efter i hele huset. En gammel lås kan sagtens brækkes op med simpelt værktøj og uden at indbrudstyven får sved på panden. Det tager derfor ingen tid for en indbrudstyv at tvinge sig adgang til dit hjem. Det larmer ikke ret meget at brække en dør op, hvori der kun sidder en gammeldags lås, så der er ikke stor sandsynlighed for at naboerne hører noget.

 

Få et tilbud

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Sidder der gamle låse i dørene, anbefaler vi derfor at få dem udskiftet med nye og mere sikre låse. Samtidig kan det være en rigtig god idé at investere i en ekstra lås til hoveddøren. Det gør det næsten umuligt at brække døren op, da den er sikret to steder. Hvis din hoveddør og den tilhørende dørkarm ikke fejler noget, er det altså ikke nødvendigt at skifte selve døren ud. En ekstra lås til din hoveddør er nok. Nogle forsikringsselskaber honorerer ekstra sikring at dit hjem med en lavere præmie på indboforsikringen.

Vi dækker hele Sjælland

Vi kan hjælpe med låse og låseopgaver på hele Sjælland og i København. Du er velkommen til at bruge vores online kontaktformular, så ringer vi dig op indenfor 24 timer. Vi kan allerede over telefonen give dig et prisoverslag på, hvad opgaven kommer til at koste. Derved får du en idé om hvilket prisleje, der er tale om. Inden vi går i gang med en opgave, giver vi altid et uforpligtende tilbud. Du får derfor ingen grimme økonomiske overraskelser. Vi leverer skræddersyede låsesystemer og sikkerhedssystemer, så vi i fællesskab kan sikre dit hjem og dine ejendele bedst muligt. Hvis du foretrækker et bestemt mærke indenfor låse, så har vi det næsten med garanti. Vi fører nemlig alle de kendte mærker som for eksempel Ruko og Assa.