Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Smidig hverdag med elektroniske låse

Leder du efter en smart elektronisk dørlås, der kan håndtere mange brugere på en gang, så er det ofte nødvendigt at have en hoveddørlås, der kan lidt ekstra.

Som med de fleste andre produkter, er en dørlås ikke bare en dørlås. Elektroniske dørlåse findes i mange forskellige afskygninger, kvaliteter og modeller, og hvilke der er mest anvendelige, afhænger af, hvilke behov de skal dække.

Elektroniske dørlåse er ikke alene velegnede til hoveddøre, de kan også anvendes til andre indgange og produkter som fx terrassedøre, vinduer, annekser, postkasser, værdiskabe og lignende.

 

Elektroniske låse giver øget sikkerhed og er nemme at håndtere

Med en elektronisk lås er den klassiske metalnøgle en saga blot. Elektroniske låse styres via software, og du kan løbende ændre i adgangsgivende koder, hvis fx en nøglebrik mistes. På denne måde kan uvedkommende ikke få adgang til præmisserne, heller ikke selvom de er i besiddelse af en nøglebrik.

Med en nøglefri, elektronisk lås er døren som udgangspunkt altid låst, når den lukkes. Så, i modsætning til et traditionelt låsesystem, behøver du ikke bekymre dig om, om døren er låst, når du forlader kontoret eller hjemmet.

 

Adgang ved hjælp af kode, kort eller telefon

Elektroniske låse findes i to varianter, den nøglefri kodelås og den biometriske lås.

Med en nøglefri kodelås anvender du en nøglebrik, en smartphone eller en kode, når du skal oplukke låsen. Biometriske låse åbnes ved hjælp af dit fingeraftryk.

Uanset om du vælger den ene eller den anden type elektronisk lås, rummer løsningen flere fordele af både sikkerhedsmæssig og praktisk karakter.

En af de helt store praktiske fordele er at du, via din smartphone, kan tildele adgange til andre, som fx håndværkere eller gæster, selvom du ikke selv befinder dig på matriklen. Du kan også oprette tidsbegrænsede koder eller koder, der kun giver adgang til udvalgte steder i fx firmaer, uddannelsessteder og lignende.

Videoer om elektroniske låseFordele med elektroniske låse:

Automatisk aflåsning af hoveddør når du forlader bygningen

Hurtig deaktivering af bortkomne nøglebrikker

Mulighed for oprettelse af midlertidige koder (fx til servicefolk, håndværkere og lign).

Ekstern fjerntildeling af adgang via smartphone

 

Ring og hør mere

Vi har mange års erfaring med alle typer elektroniske låsesystemer, og vi rådgiver dig grundigt, så du altid erhverver den løsning, der er mest optimal – ikke bare i forhold til dit aktuelle behov og men også i forhold til dit budget.

Vi samarbejder med førende producenter på markedet og kan tilbyde elektroniske låsesystemer fra SALTO, Yale Doorman eller RUKO Smart Air.

Ønsker du besøg af en sikringstekniker, eller vil du høre mere så ring til os på på telefon 28 55 56 57.
Du kan også skrive til os på info@egedallaase.dk