Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Gratis sikkerhedstjek af huset

Du har måske allerede været rundt i og omkring hele huset for at være sikker på, at dit hjem er sikret på den bedst mulige måde. Er du i tvivl om, hvorvidt du kan gøre mere for at sikre huset, så kontakt os for et gratis sikkerhedstjek af huset.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57.
Så kommer vi ud og laver et gratis sikkerhedstjek af huset.

Vi kommer ud og ser med friske øjne på dit hjem og gennemgår det grundigt. Der kan være noget man, som ejer af huset, har overset, fordi man ser sit hus hver dag, eller simpelthen fordi man ikke ved, at der er andre og måske bedre måder at sikre sit hus på.

Det er meget vigtigt hele tiden at være et skridt foran indbrudstyven. For at vi kan være det, skal vi faktisk tænke som en indbrudstyv. Derfor tjekker vi ekstra grundigt døre og vinduer, som eventuelt ligger lidt skjult. Her vil indbrudstyven som regel slå til, da det er her, der er mest ro og hvor der er mindst risiko for at blive opdaget.

Effektiv sikring af huset

Der er mange muligheder for at sikre sit hus. Det helt basale er selvfølgelig at have de nyeste låsesystemer. Mange ældre huse har ikke sikkerhedsgodkendte låsekasser. Vi anbefaler derfor at man får skiftet til sikkerhedsgodkendte låse samt de nye 6-stifts cylindere. Det gør det meget sværere at bryde ind. Man kan også få installeret alarmer, gittersikring med mere.
Man skal selvfølgelig gøre op med sig selv, hvor meget ekstra sikkerhed man har behov for. Men har man først haft indbrud en eller flere gange, så vælger man ofte at få en del ekstra sikkerhed installeret. Vi laver altid et uforpligtende tilbud, inden vi går i gang med en opgave. Dermed ved du helt præcist, hvad det kommer til at koste og du bliver ikke overrasket over en regning, der pludselig er løbet løbsk.

Kontakt os her, for at få et GRATIS sikkerhedstjek af huset