Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Lås til dør

Har du brug for en ny lås til din dør, eller skal den gamle lås repareres, så er vi klar til at hjælpe dig. Det gælder også hvis du har brug for en omlægning af en lås. Vi arbejder med alle typer af låse, så vi kan sagtens hjælpe dig.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Vores låsesmed service dækker hele Egedal kommune og vi har døgnservice. Vi giver normalt et prisoverslag, allerede når du ringer og fortæller, hvad du skal have lavet. Det betyder, at der ikke komme nogle grimme overraskelser. Vores biler er meget veludstyret og det betyder, at vi kan klare de fleste opgaver på stedet. Vi er lagerførende af de fleste mærker og vi har specielværktøj, kontor og dankortterminal i alle vores biler, så vi kan altid servicere dig på stedet.

 

Ny godkendt sikkerhedslås

Mange ældre huse er ikke udstyret med sikkerheds godkendte låse, så det er nemt for tyvene at bryde ind. Det tager ikke lang tid for en indbrudstyv at sparke eller brække døren op, hvis den kun er udstyret med en gammel lås. Det er derfor en god idé at få de gamle låse i dørene udskiftet med nye og sikre 6-stifts cylindere, der gør det meget mere besværligt for tyvene at komme ind. Nogle forsikringsselskaber giver rabat på indboforsikringen, hvis man sørger for at have nye låse i dørene. Derfor kan du reelt set være heldig at komme til at spare penge ved at investere i nye sikkerheds godkendte låse. Hvis du er træt af at have forskellige nøgler til både huset, skuret, postkassen osv. så kan vi gøre det nemmere for dig med kun en nøgle til det hele. Det er nemt og billigt.

Har du en opgave, som vi skal kigge på, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller udfylde vores online formular, så bliver du ringet op hurtigst muligt.