Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låse

Vi udfører alle opgaver indenfor montering, reparation, udskiftning og omlægning af låse. Vi arbejder med alle former for låse for eksempel:

  • Stanglåse/trepunktslåse
  • Traditionelle låse
  • Hængelåse

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

Har du styr på sikkerheden

De fleste ældre boliger har ikke sikkerheds godkendte låsekasser/sikkerhedsslutblik monteret, hvilket gør det meget nemt for indbrudstyven at brække eller sparke døren op.
Vi anbefaler, at alle boliger får monteret sikkerhedsgodkendte låse, samt godkendte låsecylindre for at gøre det vanskeligere at trænge ind i boligen eller virksomheden. Du bør således sikre at dine ældre låsecylindre udskiftes til moderne og sikre 6-stifts cylindere eller 6-stifts garant 10 cylindere med eller uden sikkerhedskort.

For virksomheder kan det være en fordel at få udarbejdet et egentligt låsesystem med forskellige typer at nøgler, således at for eksempel A-nøglen giver adgang til alle lokaler, mens B-nøglen giver adgang til færre lokaler og en eventuel C-nøgle måske kun giver adgang til et enkelt lokale. Sådanne systemer kan designes helt efter den enkelte virksomheds behov.

Ønsker du at hængelåsen til skuret, olietanken eller postkassen anvender samme nøgle, som den du anvender til din bolig kan vi hjælpe dig nemt og billigt.

Vi kan hjælpe dig med alt inden for:

  • Montering af låse
  • Reparation af låse
  • Udskiftning af låse
  • Omlægning af låse

Vi fører alle de kendte mærker som for eksempel:
Assa, Ruko, Boda, Trioving, Dorma, Wilka, Fix, Mila, Mu, Rex, Abloy, Abus, Heka, Lockit, secuyou med flere.

Kontakt din låsesmed Egedal Låseservices for et uforpligtende tilbud på nye låse på tlf: 28 55 56 57 eller brug formularen på kontakt siden.

 

Vi kan hjælpe med låse og låseopgaver over hele Sjælland og København, herunder bl.a. Jyllinge, Smørum, Ballerup, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund og Slangerup.