Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låseservice på Sjælland

Hos Egedal Låseservice klarer vi alt indenfor effektiv låseservice til både erhverv og private.
Egedal låseservice er en top moderne låsesmed virksomhed, hvor vore veludstyrede biler indeholder alt fra specialværktøj, dankortterminal, lager og kontor, således at vi altid er i stand at servicere dig på stedet.

Uforpligtende tilbud

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

Mobil låseservice

Vort velassorterede specialværksted medfører blandt andet, at vi på stedet er i stand til at yde vore kunder den optimale låseservice. Eksempelvis har vi mulighed for at skyde en lås op med en avanceret låsepistol eller udbore låsen med specielt fræseværktøj.
Vi er også i stand til at skære det antal ekstra nøgler, som du ønsker og ofte vil vi også kunne udføre en reparation omgående, da vi er lagerførende indenfor alle de kendte låse mærker.

Vi har som vort mål at yde hurtig og god service døgnet rundt til konkurrencedygtige priser. Vi servicerer såvel virksomheder som private.

Vi udfører alle typer opgaver indenfor låse og sikringsopgaver. Vi giver altid et uforpligtende tilbud inden vi går i gang med en opgave – så får du ingen ubehagelige overraskelser. Og vi kan oven i købet giver dig et prisoverslag over tlf, første gang vi snakker sammen.

Vi tilbyder alt indenfor fleksible aflåsningssystemer, adgangskontrol, penge- og dataskabe, reparationer, indbrudsskader samt naturligvis rådgivning i sikre løsninger.

Vi påtager både mindre opgaver og helt store projekter.
Du kan altid træffe os på telefonnummer 28 55 56 57, eller brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.

Egedal Låseservice er godkendt af forsikringsselskaberne til udførsel af forsikringsopgaver(Skafor), så tøv ikke med at ringe til os, når du har en forsikringsopgave.

Klik på nedenstående links for at læse mere om de forskellige ting vi kan hjælpe med indenfor låseservice.

Kontakt Egedal Låseservice for en professionel rådgivning om låseservice og låsesystemer.

Vi kan hjælpe med låseservice over hele Sjælland og København, men arbejder primært i Ballerup, Jyllinge, Smørum, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund og Slangerup