Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Vi er europamestre i indbrud

Sammenlignet med andre europæiske lande, indtager Danmark en klar førsteplads for antal indbrud pr. indbygger, og selvom indbrudsraten er faldende, er den stadig unødvendigt høj.

Når man kigger på årsagen til denne kedelige rekord, kan man se, at den i høj grad hænger sammen med, at vores europæiske naboer er væsentlig bedre til at tyverisikre hjemmet, end danskerne er.

Historisk set har danskere stor tillid til deres medborgere, hvilket afspejles i manglende interesse for at indbrudssikre hjemmet. Og man kan spørge sig selv, hvorfor det er vigtigere at forsikre sin bil eller båd end at forsikre ens privatsfære, hjemmet?

Indbrud i Ballerup

Selvom Ballerup ikke ligger øverst i indbrudsstatistikken sammenlignet med resten af landet, er der jævnligt familier, der kommer hjem til et hus, hvor der har været ubudne gæster. Et besøg af indbrudstyve, er for de fleste forbundet med afmagt og frustration, og mange vælger da også efterfølgende at foretage foranstaltninger, der skal forhindre gentagelser. Men hvorfor vente til skaden er sket?

Hvis du har oplevet at have indbrud i din bolig i Ballerup, har du måske prøvet at miste uerstattelige værdigenstande eller ting af stor affektionsværdi. Du har måske også prøvet at komme hjem til et hus, hvor alt er smadret, og du har formentlig oplevet den ubehagelig følelse, der kommer, når fremmede har snaget i dine private sager. Alt dette kan undgås med ordentlig sikring af dit hjem.

Egedal Låse sikrer borgere i Ballerup

Hos Egedal Låse har vi mange års erfaring indenfor alle typer låsearbejde, vi ved, hvordan vi sikrer dit hjem, og vi servicerer Ballerup.

Vi er ærekære og omhyggelige med vores arbejde, så du kan være sikker på, det er kvalitetshåndværk, vi leverer til dig.

Vi følger med udviklingen

Der sker mange spændende ting i låsebranchen, og vi følger med. Derfor er vi altid opdateret indenfor nyeste teknikker og trends, og vi kan altid finde den sikringsløsning, der passer bedst til netop dit behov.

Vi spørger naturligvis ind til dine forventninger og sørger for at rådgive dig grundigt, så du er ordentligt klædt på, til at vælge den helt rigtige løsning.

Låsesmed med døgnvagt – også i Ballerup

Som låsesmed har vi naturligvis døgnvagt hele året – også i Ballerup. Så står du og skal bruge oplukning eller andre akutte låsesmed opgaver, så klarer vi det hurtigt og effektivt uanset tidspunkt på døgnet.

Egedal Låseservice er baseret kun ca. 20 km fra Ballerup, så vi kan altid være hurtigt fremme hos dig.

Vi kører over hele Sjælland

Vi arbejder som låsesmed over hele Sjælland og i København, men arbejder primært i Ballerup, Jyllinge, Smørum, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund

Uforpligtende tilbud

Hos Egedal Låse kan du altid få et uforpligtende tilbud på din låseopgave. Vi kører over hele Sjælland og kommer gerne forbi din bolig eller virksomhed i Ballerup, så vi kan besigtige arbejdets omfang. Efterfølgende modtager du et uforpligtende tilbud på arbejdet, og vores priser er altid konkurrencedygtige, uden vi dermed behøver gå på kompromis med vores høje serviceniveau.

Ønsker du et uforpligtende tilbud så udfyld formularen på kontaktsiden, eller ring til os på tlf. 28 55 56 57, så kan vi tage en snak om dit projekt.

Kontakt os

Skal du bruge en låsesmed i Ballerup eller omegn, så kontakt Egedal Låseservice i dag.
Vi dækker hele Ballerup og kan rykke hurtigt ud til dig.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på tlf. 28 55 56 57.
Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

Vi kan klare alt indenfor låse og sikrings opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille og alle kunder er lige vigtige for os.