Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Egedal Låseservice sikrer borgere i Ballerup

Hos Egedal Låseservice har vi mange års erfaring indenfor alle typer låsearbejde – som erfaren låsesmed i Ballerup ved vi, hvordan vi sikrer dit hjem.

Vi er ærekære og omhyggelige med vores arbejde, så du kan derfor være sikker på, det er kvalitetshåndværk, vi leverer til dig.

Låsesmed med døgnvagt – også i Ballerup

Som låsesmed har vi naturligvis døgnvagt hele året. Så står du og skal bruge hjælp til oplukning eller andre akutte opgaver, så klarer vi det hurtigt og effektivt, uanset tidspunkt på døgnet.

Egedal Låseservice ligger kun ca. 20 km fra Ballerup, og vi kører fast over hele hovedstadsområdet, så vi kan altid være hurtigt fremme hos dig.

Vi følger med udviklingen

Der sker mange spændende ting i låsebranchen, og vi følger med i udviklingen. Derfor er vi altid opdateret indenfor nyeste teknikker og trends, og vi kan altid finde den sikringsløsning, der passer bedst til netop dit behov.

Vi spørger naturligvis ind til dine forventninger og sørger for at rådgive dig grundigt, så du er ordentligt klædt på til at vælge den helt rigtige løsning.

Vi sikrer dig mod indbrud

Sammenlignet med andre europæiske lande indtager Danmark en klar førsteplads for antal indbrud pr. indbygger, og selvom indbrudsraten er faldende, er den stadig unødvendigt høj.

Når man kigger på årsagen til denne kedelige rekord, kan man se, at den i høj grad hænger sammen med, at vores europæiske naboer er væsentlig bedre til at tyverisikre hjemmet, end danskerne er.

Historisk set har danskere stor tillid til deres medborgere, hvilket afspejles i manglende interesse for at indbrudssikre hjemmet. Og man kan spørge sig selv, hvorfor det er vigtigere at forsikre sin bil eller båd end at forsikre ens privatsfære, hjemmet?

Indbrudsstatistik for Ballerup

Selvom Ballerup ikke ligger øverst i indbrudsstatistikken, sammenlignet med resten af landet, er der jævnligt familier, der kommer hjem til et hus, hvor der har været ubudne gæster. Et besøg af indbrudstyve er for de fleste forbundet med afmagt og frustration, og mange vælger da også efterfølgende at foretage foranstaltninger, der skal forhindre gentagelser.
Men hvorfor vente til skaden er sket?

Hvis du har oplevet at have indbrud i din bolig i Ballerup, har du måske prøvet at miste uerstattelige værdigenstande eller ting af stor affektionsværdi. Du har måske også prøvet at komme hjem til et hus, hvor alt er smadret, og du har formentlig oplevet den ubehagelige følelse, man får, når fremmede har snaget i ens private sager. Alt dette kan undgås med ordentlig sikring af dit hjem.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Egedal Låseservice kan du altid få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kører over hele Sjælland og kommer gerne forbi din bolig eller virksomhed i Ballerup, så vi kan besigtige opgavens omfang. Efterfølgende modtager du et uforpligtende tilbud på arbejdet, og vores priser er altid konkurrencedygtige, uden vi dermed behøver gå på kompromis med vores høje serviceniveau.

Kontakt os allerede i dag

Skal du bruge en låsesmed i Ballerup eller omegn, så kontakt Egedal Låseservice i dag. Vi dækker hele Ballerup og kan rykke hurtigt ud til dig. Kontakt os på 28 55 56 57 og få et uforpligtende tilbud direkte over telefonen.

Vi kan klare alt indenfor låse- og sikringsopgaver – ingen opgave er for stor eller for lille for os.