Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed Frederikssund

Egedal Låseservice er et erfarent og kvalitetsbevidst låsesmedefirma med mange år i branchen, og vi klarer alle typer opgaver i Frederikssund og omegn.

Hvad enten du henvender dig til os som privatperson eller virksomhed, kan vi hjælpe med alt indenfor låse og låsesystemer. Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Brug kontaktformularen, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 28 55 56 57 . Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over telefonen.

Døgnvagt i Frederikssund

Står du med et presserende problem, som for eksempel hvis du har låst dig ude af huset eller bilen, kan du altid ringe til os, for vi har døgnvagt året rundt.

Vi kan kontaktes hele døgnet på 28 55 56 57 – så ring til os, uanset hvornår på døgnet du står med et akut problem.

Vi følger udviklingen indenfor låseservice

I vores branche sker der mange spændende ting, og vi følger naturligvis med. Dette bevirker, at vi altid er opdaterede indenfor de nyeste teknikker og trends i vores branche, og vi kan altid finde den sikringsløsning, der passer bedst til lige præcis dine behov.

Vi spørger ind til dine forventninger og sørger for at rådgive dig, så du får den helt rigtige løsning til dine behov.

Vi arbejder som låsesmed over hele Sjælland og i København, men arbejder primært i Ballerup, Jyllinge, Smørum, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund og Slangerup.

Kontakt os og få et tilbud

Skal du bruge en låsesmed i Frederikssund, Slangerup eller omegn, så kontakt Egedal Låseservice i dag. Kontakt os allerede i dag på 28 55 56 57 og få et uforpligtende tilbud direkte over telefonen.

Vi klarer alt indenfor låse- og sikringsopgaver – ingen opgave er for stor eller for lille for os.