Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed Ganløse

Hvis du står akut og mangler assistance fra en låsesmed i Ganløse, så hjælper vi dig gerne. Vi dækker primært hele Egedal kommune men opererer også på hele Sjælland og i København. Vi har døgnvagt hele året rundt, så vi er altid klar til at servicere dig, hvis uheldet har været ude.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Vi kan klare alt i oplukning af døre, biler med mere. Så hvis døren smækkede bag dig, da du lige skulle ud at tømme postkassen, så kan vi hjælpe dig med at komme ind i din bolig igen. Vores biler er meget veludstyrede med både specialværktøj, lager og kontor, så vi kan klare stort set alle opgaver på stedet. Vi kan sågar skære ekstra nøgler, hvis det skulle være nødvendigt. Så der er absolut ingen grund til panik, hvis du skulle komme til at låse dig selv ude. Heller ikke selvom det er midt om natten eller midt i påsken. Vores mål er at yde en hurtig og god service til konkurrencedygtige priser og vi servicerer både private kunder og virksomheder.

Effektiv låsesmed i Ganløse

Vi påtager os gerne de helt små opgaver, som at dirke en lås op og vi klarer også helt store projekter som for eksempel installation af alarmsystemer med mere. Alle opgaver bliver skræddersyet til den enkelte kunde, så vi kan dække dine behov og ønsker, som ikke nødvendigvis er de samme som naboen eller virksomheden længere oppe ad vejen. Vi har altså ikke en standard løsning, som vi bare bruger hver gang. Vi snakker om opgaven og finder i fællesskab en løsning, der lige passer dig eller dit firma. Vi laver selvfølgelig altid et uforpligtende tilbud, så der ikke kommer nogle grimme overraskelser med regninger, der løber løbsk. Du ved altså præcis hvad opgaven kommer til at koste, inden vi går i gang med at udføre arbejdet.

 

 

Vi arbejder som låsesmed over hele Sjælland og i København, men arbejder primært i Ballerup, Jyllinge, Smørum, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund og Slangerup