Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed Gundsø

Har du prøvet at låse dig ude af din bil? Eller kender du det, at man bare lige skal ud med affaldet og så hører man døren til huset smække bag sig? Man mærker efter i lommen men kan ikke finde nøglerne. De ligger i entreen. Det er virkelig frustrerende. Men du kan ringe til os døgnets 24 timer hele året rundt, hvis du har brug for akut assistance i Gundsø.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Så kommer vi gerne ud og hjælper dig. Hvis du har mistet din nøgle, har vi desuden mulighed for at omlægge låsecylinderen på stedet. Allerede når du ringer og fortæller om dit problem kan vi give et prisoverslag på, hvad opgaven kommer til at koste.

Vi klarer alle låseopgaver

Som låsesmed firma i Gundsø kan vi endvidere tilbyde hjælp med at sikre dit hus bedre. Vi skifter ofte gamle låsecylindere ud med nye og mere sikre 6-stifts låsecylindere. Har du bare brug for en ekstra nøgle eller to, kan vi sagtens skære dem på stedet. Vores biler er nemlig veludstyrede med både specialværktøj, lager og kontor. Det betyder, at vi kan klare næsten alle opgaver på stedet. Vi udfører både store og små opgaver og servicerer såvel private som erhvervskunder. Hvis du har et firma, kan det være at du har behov for flere forskellige nøgler. Her kan vi være behjælpelige med det vi kalder A, B og C-nøgler. Som ejer af firmaet kan du få en A-nøgle, der virker til samtlige låse. Det kan så være at du har nogle medarbejdere, der kun skal have adgang til nogle få rum. De får så en B-nøgle. En C-nøgle kunne eventuelt bruges til rengøringspersonalet, som ofte kun skal have adgang til et enkelt rum. Vi skræddersyr låsesystemer, så de passer til dit behov. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at udfylde vores online formular, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.