Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed Gundsømagle

Har du brug for en låsesmed i Gundsømagle, så står vi parat til at hjælpe dig døgnets 24 timer og alle dage hele året. Så selvom du smækker dig ude om natten eller på en helligdag, så er vi altid klar til at assistere dig.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Det kan også være at uheldet har været ude og du har mistet dine nøgler til huset. Her kan vi skyde låsen op med specialværktøj. Hvis du ønsker det, kan vi samtidig skifte låsen, så du med det samme kan få låst huset af. Har du brug for ekstra nøgler, så kan vi skære dem på stedet. Alle vores biler er veludstyrede med alt lige fra specialværktøj og lager til kontor og dankortterminal. Det betyder, at vi kan klare de fleste opgaver på stedet.

Allerede når du ringer til os og forklarer dit problem, kan vi give dig et overslag på, hvad opgaven kommer til at koste at udføre. Vi laver altid et uforpligtende tilbud, inden vi går i gang med en opgave. Så er der ingen grimme overraskelser bagefter. Det er din sikkerhed for at regningen ikke løber løbsk. Vi har altid konkurrencedygtige priser og vi servicerer både virksomheder og private. Vi tager os af både store og små opgaver og opererer på hele Sjælland inklusiv København.

Alt i låseservice

Står du med et akut problem er du selvfølgelig velkommen til at ringe. Så kommer vi dig til undsætning hurtigst muligt. Hvis du har brug for et tilbud på en låsesmed opgave som for eksempel at få gamle låsecylindere udskiftet med nye og mere sikre låsecylindere, installering af alarmsystemer eller andet, så kan du vælge at udfylde vores online kontaktformular. Herefter ringer vi dig op indenfor 24 timer. Desuden er vi godkendt af forsikringsselskaberne til at udføre forsikringsopgaver. Så ring allerede i dag og lad os få en snak om din næste opgave