Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed Måløv

Hvis uheldet har været ude og du har brug for en låsesmed i Måløv, så står vi parat til at assistere dig døgnets 24 timer, hver dag hele året. Så selv om det for eksempel er sent søndag aften og døren til lejligheden smækkede bag dig, da du ville ud med affaldet, så ringer du bare til os. Vi kan klare de fleste opgaver på stedet, da vores vogne er meget veludstyrede. De indeholder både kontor, lager og specialværktøj. Vi kan tilmed skære ekstra nøgler på stedet, hvis det er nødvendigt.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

Allerede over telefonen kan vi give dig et prisoverslag på opgaven, så du har noget at forholde dig til med hensyn til priser. Inden vi går i gang med en opgave, får du altid en nøjagtig pris, så der ikke kommer nogle grimme overraskelser med regninger, der løber løbsk. Vi har altid konkurrencedygtige priser og vores mål er at yde en god og hurtig service. Vi servicerer både private og virksomheder og der er ingen opgaver, der er hverken for store eller for små.

Billig låsesmed i Måløv

Vi tilbyder desuden skræddersyede låsesystemer og sikkerhedsløsninger til private såvel som til virksomheder. Der er forskellige behov og ønsker, derfor har vi ikke kun en fast løsning. I samarbejde med kunden udarbejder vi en plan over, hvad der er behov for hos den enkelte og udfører opgaven ud fra det. Vi kan for eksempel tilbyde almindeligt låsearbejde, installering af alarmsystemer, opsætning af gitre med mere. Vi hjælper dig med at beskytte dit hjem og din virksomhed og prøver hele tiden at være et skridt foran indbrudstyven. Det handler om at gøre det så besværligt så muligt at bryde ind, så de opgiver deres forehavende. Ring derfor gerne for et uforpligtende tilbud eller udfyld vores online kontaktformular. Herefter ringer vi tilbage indenfor 24 timer. Som låsesmed dækker vi hele Egedal kommune og ved større opgaver dækker vi hele Sjælland inklusiv København.

 

 

Vi arbejder som låsesmed over hele Sjælland og i København, men arbejder primært i Ballerup, Jyllinge, Smørum, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund og Slangerup