Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed Måløv

Hvis uheldet har været ude, og du har brug for en låsesmed i Måløv, så står vi hos Egedal Låseservice parat til at assistere dig døgnets 24 timer, hver dag, hele året. Så selv om det for eksempel er sent søndag aften og døren til lejligheden smækkede bag dig, da du ville ud med affaldet, så ringer du bare til os.

Vi kan klare de fleste opgaver på stedet, da vores vogne er veludstyrede. De indeholder både kontor, lager og specialværktøj. Vi kan tilmed skære ekstra nøgler på stedet, hvis det er nødvendigt. Brug kontaktformularen, så ringer vi dig op indenfor 24 timer. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 28 55 56 57.

Få et tilbud på låseservice med det samme

Allerede over telefonen kan vi give dig et prisoverslag på opgaven, så du har noget at forholde dig til med hensyn til priser. Inden vi går i gang med en opgave, får du altid en nøjagtig pris, så der ikke kommer nogle grimme overraskelser eller regninger, der løber løbsk.

Vi har konkurrencedygtige priser, og vores mål er at yde en god og hurtig service. Vi servicerer både private og virksomheder, og der er ingen opgaver, der er hverken for store eller for små for os.

Skræddersyede sikringsløsninger og låsesystemer

Vi tilbyder skræddersyede låsesystemer og sikringsløsninger til private såvel som til virksomheder. I samarbejde med kunden udarbejder vi en plan over, hvad der er behov for hos den enkelte og udfører opgaven ud fra det.

Vi kan for eksempel tilbyde almindeligt låsearbejde, installering af alarmsystemer, opsætning af gitre med mere. Vi hjælper dig med at beskytte dit hjem og din virksomhed, og vi prøver hele tiden at være et skridt foran indbrudstyven. Det handler om at gøre det så besværligt som muligt at bryde ind, så tyvene opgiver deres forehavende.

Ring gerne for et uforpligtende tilbud på 28 55 56 57 eller udfyld vores online formular. Herefter ringer vi tilbage indenfor 24 timer.

Vi arbejder som låsesmed over hele Sjælland og i København, men arbejder primært i Ballerup, Jyllinge, Smørum, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund og Slangerup.