Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed priser

Der er ikke mange låsesmed opgaver, der er ens. Derfor kan vi ikke have en fast prisliste på vores hjemmeside. Vi sørger altid for, at alle opgaver bliver skræddersyet, så de passer lige nøjagtig til dig eller dit firma. Derfor vil der altid være forskel i priserne på de forskellige opgaver. Der er dog ingen opgaver, der er for små eller for store til os. Som låsesmed firma dækker vi primært Egedal kommune men vi opererer på hele Sjælland samt København. Allerede når du ringer og forklarer, hvad det er for et problem, du ønsker at få løst, så er vi i stand til at give et prisoverslag. Vi går aldrig i gang med en opgave uden først at have givet et uforpligtende tilbud. Det er din sikkerhed for, at du ikke modtager en regning, der lige pludselig løber løbsk. Du ved altså på forhånd præcis hvor meget, du skal betale for den pågældende opgave, inden vi går i gang med at udføre den.

 

Vi klarer alle typer låseopgaver

Vi klarer mange forskellige låseopgaver. Vi er i stand til at låse en lås op med vores speciel værktøj. Desuden kan vi på stedet skære ekstra nøgler, hvis det skulle være nødvendigt. Hvis du er træt af alle de forskellige nøgler til hus, skur, postkasse med mere, så kan vi omlægge dine låse, så du kan nøjes med en nøgle til det hele.

Udover de almindelige låseopgaver, er vi også godkendt af forsikringsselskaberne til at udføre forsikringsopgaver. Du kan læse mere om de forskellige produkter her på vores hjemmeside. Vi har døgnvagt, så tøv ikke med at ringe uanset, hvad problemet måtte være. Vi servicerer både private og virksomheder. Har du brug for akut hjælp, så ring til os. Er det større opgaver, der ikke behøver assistance lige med det samme, kan du også udfylde vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.