Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed Roskilde

Egedal Låseservice dækker hele Roskilde og omegn, så har du brug for en kvalitetsbevidst låsesmed med stor viden om låse og låsesystemer så kontakt os i dag.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på opgaven, og vi står naturligvis klar til at svare på spørgsmål og rådgive om den mest optimale løsning for dig.

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op indenfor 24 timer. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over telefonen.

Roskilde låsesmed med døgnvagt

Vi bor kun ca. 15 km fra Roskilde centrum, så har du en akut opgave, såsom oplukning eller lignende, er vi fremme på kort tid. Vi har naturligvis døgnvagt hele året, så du altid kan komme i kontakt med os.

Ring på 28 55 56 57, hvis du har akut brug for en låsesmed i Roskilde.

Vi er altid opdaterede på nyeste viden

I låsebranchen sker der mange spændende ting, og vi følger naturligvis med. Vi er således altid opdaterede på nyeste viden indenfor låse- og sikringsteknik, så vi kan sørge for, du får en løsning, der på mest optimal vis kan holde tyvene ude.

Har du spørgsmål til låseteknik og de forskellige løsninger, der findes på markedet, er vi således naturligvis også altid klar til at svare. Vi svarer kompetent og ærligt, så du får en løsning, der passer til dine behov. Det vil sige en løsning, der både teknisk og prismæssigt løser det, den skal.

Vi arbejder som låsesmed over hele Sjælland og i København, men arbejder primært i Ballerup, Jyllinge, Smørum, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund og Slangerup.

Kontakt os allerede nu

Skal du bruge en låsesmed i Roskilde eller omegn, så kontakt Egedal Låseservice allerede nu. Udfyld kontaktformularen eller ring til os på 28 55 56 57 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi klarer alt indenfor låse- og sikringsopgaver – ingen opgave er for stor eller for lille for os.