Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed Slangerup

Uanset om du er privat eller har erhverv, så fungerer Egedal Låseservice som låsesmed i Slangerup, og vi er klar til at hjælpe med at få løst mange forskellige opgaver. Vi yder assistance døgnets 24 timer alle dage om året, hvis hoveddøren til huset er smækket eller du har låst dig ude af din bil. Vi er selvfølgelig også behjælpelig med at skifte en lås, sætte alarmsystemer op, sikre med gitre osv.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Der er ingen opgaver, der er for små og heller ingen, der er for store. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på den opgave, du har brug for at få løst. Hvis du ringer akut med et problem, vil vi som regel være i stand til at give et prisoverslag i telefonen, så du har en idé om, hvad det kommer til at koste. Derfor behøver du ikke være bange for ubehagelige overraskelser.

Autoriseret låsesmed

Som låsesmed har vi en fuldt udstyret bil med specialværktøj, lager og kontor. Det betyder at vi i stort set alle tilfælde, er i stand til at klare de problemer, der måtte være. Det giver dig som kunde en god service, da problemet kan blive løst på stedet. På grund af vores velassorterede lager i vores veludstyrede biler kan vi både reparere og udskifte låse, så du med det samme kan få låst huset eller virksomheden af. Endvidere er det muligt på stedet at få lavet ekstra nøgler, hvis det skulle blive nødvendigt. Vi har mange års erfaring på dette område og kan derfor give professionel rådgivning af både låseservice men også diverse sikringer af både private hjem og virksomheder. Har du en stor virksomhed med mange ansatte, kunne det for eksempel være en god idé med forskellige nøgler til medarbejderne. Det kalder vi A-B- og C-nøgler. Det betyder at nogle få har adgang til alle rum med en A-nøgle. B-nøgler har adgang til lidt færre rum og endelig kan der være medarbejdere, som kun har brug for at have adgang til et enkelt rum og får derfor en C-nøgle. Kontakt os per telefon eller udfyld vores online formular og vi ringer tilbage indenfor 24 timer, hvis du skal bruge en kvalitetsbevidst og prisbillig låsesmed i Slangerup og omegn.

 

Vi arbejder som låsesmed over hele Sjælland og i København, men arbejder primært i Ballerup, Jyllinge, Smørum, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund og Slangerup