Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed Smørum

Står du akut og mangler en effektiv låsesmed i Smørum, så kontakt da Egedal Låseservice. Vi har døgnvagt, så uanset hvornår uheldet er ude, så kan vi komme og hjælpe dig.

Brug kontaktformularen her på siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os på 28 55 56 57. Vi kan give dig et helt uforpligtende tilbud direkte over telefonen.

Vi har døgnservice

Det betyder, at vi yder assistance på alle tider af døgnet, hvis du har smækket dig ude af din bil, dit hus eller din lejlighed. Hvem kender ikke til problemet med en hoveddør, der smækker i?
Skulle du stå i den uheldige situation, at du er ude og dine nøgler er inde, så ring til os og vi kommer selvfølgelig gerne og hjælper dig ind i huset – hele døgnet, alle ugens dage, 365 dage om året.

Vores mål er at yde professionel, hurtig og god service, naturligvis altid til konkurrencedygtige priser – ring til os på 28 55 56 57, så kommer vi med det samme!

En topmoderne låsesmed

Vi er en topmoderne låsesmed, der sætter kvalitet og god service i højsædet. Vores biler er udstyrede med alt fra specialværktøj, reservedele til kontorudstyr. Det betyder, at vi kan klare de fleste opgaver på stedet. Vi er lagerførende af alle de kendte låsemærker og kan tilmed skære det ekstra antal nøgler, som du har brug for. Vi kan for det meste give et prisoverslag allerede over telefonen, så du slipper for ubehagelige overraskelser senere i forløbet.

Skræddersyede låsesystemer og sikkerhedsløsninger

Vi står selvfølgelig til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at sikre dit hjem eller din virksomhed mod ubudne gæster. Vi prøver hele tiden at være et skridt foran, så vi kan gøre det så besværligt for indbrudstyve som muligt. Vi arbejder med skræddersyede låsesystemer og sikkerhedsløsninger på alle niveauer, så vi kan hjælpe dig med både små og store opgaver.

Kontakt os og få et tilbud

Du er altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud på en låse- eller sikringsopgave. Det er desuden muligt at udfylde vores online formular, og vi kontakter derefter dig indenfor 24 timer.