Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed Smørum

Står du akut og mangler en effektiv låsesmed i Smørum, så kontakt da Egedal Låseservice. Vi har døgnvagt, så uanset hvornår uheldet er ude, så kan vi komme og hjælpe dig.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Det betyder, at vi yder assistance på alle tider af døgnet, hvis du har smækket dig ude af din bil, hus eller lejlighed. Hvem kender ikke til problemet med en hoveddør, der kan smække? Man skal bare lige ud med affald eller tømme postkasse, så man tager ikke nøglerne med. Lige pludselig hører man døren smække bag sig og man ved, at det er for sent at gøre noget. Den eneste mulighed man har er, at ringe efter os og vi kommer selvfølgelig gerne og hjælper dig ud af kniben. Vores mål er at yde hurtig og god service og altid til konkurrencedygtige priser.

Vi er en topmoderne låsesmed virksomhed, der sætter kvalitet og god service i højsæde. Vores biler er udstyrede med alt fra specialværktøj, lager til kontor. Det betyder, at vi kan klare de fleste opgaver på stedet. Vi er lagerførende af alle de kendte låse mærker og vi kan tilmed skære det ekstra antal nøgler, som du har brug for. Vi kan for det meste give et prisoverslag allerede over telefonen, så slipper du for ubehagelige overraskelser.

Vi står endvidere til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at sikre dit hjem eller din virksomhed mod ubudne gæster. Vi prøver hele tiden at være et skridt foran, så vi kan gøre det så besværligt for indbrudstyve som muligt. Vi arbejder med skræddersyede låsesystemer og sikkerhedsløsninger på alle niveauer, så vi kan hjælpe dig med både små og store opgaver. Du er altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud på en opgave. Det er desuden muligt at udfylde vores online formular og vi kontakter derefter dig indenfor 24 timer.