Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed Stenløse og Ølstykke

Egedal låsesmeden dækker hele Stenløse og Ølstykke området, så har De brug for en stabil og hurtig låsesmed, så kontakt os.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på Jeres opgave, hvad enten det drejer sig om nye låse eller andre type låseservice opgaver.

Som låsesmed servicerer vi både erhverv og private, og vi rådgiver gerne om de bedste låse løsninger, og kan svare på alle spørgsmål, som der måtte dukke op i forbindelse med Jeres opgave.

Ølstykke og Stenløse låsesmed med døgnvagt året rundt

Skulle uheldet være ude, og De har akut brug for en låsesmed, har vi døgnvagt hele året. Så De kan altid ringe til os, uanset hvilket tidspunkt det er nødvendigt.

Udfyld formularen på kontakt siden eller ring til os på tlf 28 55 56 57, hvis De skal bruge en kvalitetsbevidst låsesmed i Stenløse eller Ølstykke området.

 

Vi arbejder som låsesmed over hele Sjælland og i København, men arbejder primært i Ballerup, Jyllinge, Smørum, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund og Slangerup