Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Låsesmed Veksø

Vi er et professionelt låsesmed firma, som primært opererer i hele Egedal kommune herunder Veksø. Vi har dog opgaver på hele Sjælland samt i København. Så hvis du har brug for en låsesmed i Veksø, så står vi klar med vores døgnservice hver dag hele året.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Det vil altså sige, at hvis du har smækket dig ude af for eksempel din bil en sen søndag aften, så ringer du bare til os, så kommer vi og hjælper dig med at komme ind i din bil. Vores firmabiler er meget veludstyrede med alt lige fra special værktøj til lager og kontor. Det betyder, at vi er godt rustede til at tage os af næsten alle slags opgaver på stedet. Vores mål er nemlig at yde en god og hurtig service døgnet rundt til meget konkurrencedygtige priser. Vi servicerer private såvel som virksomheder.

Vi klarer både store og små låseopgaver

Vi påtager os både de små og de helt store opgaver. Vi udfører alle typer opgaver indenfor låse og sikringsopgaver. Allerede første gang vi snakker om opgaven i telefonen, kan vi give et prisoverslag på opgaven. Det giver dig en idé om, hvad det kommer til at koste. Når vi derefter har set på opgaven og alle detaljer er på plads, så laver vi selvfølgelig et uforpligtende tilbud. Der kommer derfor ingen grimme overraskelser i form af regninger, der løber løbsk. Vi leverer altid skræddersyede løsninger både når det gælder låsesystemer og sikkerhedsløsninger. Der er jo forskel på private og erhvervsopgaver. Desuden er der stor forskel på, hvor meget hver enkelt kunde har brug for. Derfor har vi ikke bare en færdig pakkeløsning men finder i fællesskab ud af, hvilke behov og ønsker, som man ønsker at få dækket. Brug gerne vores online kontaktformular og vi vender derefter tilbage indenfor 24 timer. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os med din næste opgave.