Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Ny lås til hoveddør

Er din lås til hoveddøren gået i stykker, vil du have den gamle lås udskiftet til en nyere og mere sikker lås eller noget helt tredje, så klarer vi opgaven for dig. Vi udfører nemlig alle opgaver indenfor reparation, montering, udskiftning og omstilling af låse. Vi arbejder med alle former for låse, blandt andet traditionelle låse og trepunktslåse

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

Vores veludstyrede biler indeholder alt lige fra lager, værksted og til kontor. Forskellige opgaver kan klares med vores specialværktøj såsom at skyde en lås op med vores avancerede låsepistol. Vi er desuden lagerførende af alle de kendte mærker indenfor låse. Det betyder, at vi kan klare de fleste opgaver på stedet.

Ny og mere sikker hoveddørslås

Vi anbefaler, at alle boliger med gamle låsecylindere får dem skiftet ud med de nye og mere sikre 6-stifts cylindere. Det gør det sværere for indbrudstyven at få adgang til dig og dit hjem. Hvis man gør det så besværligt for tyveknægten som muligt, så kan det være, at han opgiver sit forehavende. Så det er altså vigtigt at gennemgå sit hjem med kritiske øjne og se om der er noget, der trænger til at blive skiftet ud og forbedret. Hellere være et skridt foran end et skridt bagud.

Vores mål er at yde en hurtig og god service til såvel private som erhvervskunder hele døgnet rundt. Kvaliteten er altid i top men vi tilbyder alligevel konkurrencedygtige priser. Allerede når du har fortalt om opgaven over telefonen, kan vi give dig et prisoverslag på, hvad det kommer til at koste for at få opgaven løst. Inden vi går i gang med opgaven, giver vi altid et uforpligtende tilbud. Det er din sikkerhed for, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser i form af ekstra regninger. Når låsen til hoveddøren skal skiftes, så kan du udfylde vores online formular og vi vil derefter ringe dig op indenfor 24 timer og aftale en tid.