Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Omkodning af lås

Omkodning af lås er bare en af de ting, som vi kan hjælpe dig med. Hvem kender ikke til problemet med et nøglebundt så stort, at det ligner det pedellen har hængende i livremmen. Der er nøgler til alt i og omkring ens bolig.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Det kan være, at man har fået skiftet hoveddøren, så har man fået en ny nøgle til den og man har i forvejen en anden nøgle til bryggersdøren. Der skal også være en nøgle til postkassen, skuret osv. Udover det har man måske også en nøgle til sine forældres hus eller lignende. Det er ubekvemt at gå rundt med så mange nøgler og det er aldrig til at finde den rigtige nøgle, når man skal skynde sig. Man prøver at mærke nøglerne med forskellige farver men kan man så lige huske hvilken farve nøgle, der hører til hvor? Det er ikke sjovt at komme træt hjem fra arbejde, man har lige været ude at handle på vej hjem og man kæmper med alle sine bæreposer uden at kunne finde den rigtige nøgle til døren. Det er frustrerende og faktisk helt unødvendigt. Ved at bestille os til en omkodning af de forskellige låse, så kan man ende med at nøjes med en og samme nøgle til det hele.

Omkodning af låse for private og erhverv

Vi servicerer både private kunder og virksomheder. Det er vigtigt for os at yde en god og hurtig service til meget konkurrencedygtige priser. Vi arbejder primært i Egedal kommune men dækker også resten af Sjælland. Hvis du har spørgsmål til noget, får du altid professionel råd og vejledning. Vi kan hjælpe med alt indenfor låseservice og giver gerne et prisoverslag allerede over telefonen, når du ringer. Du er altid velkommen til at kontakte os med din næste opgave.
Ring på TLF: 28 55 56 57 eller send en mail på info@egedallaaseservice.dk.
Du kan endvidere benytte vores online kontakt formular og vi vender tilbage indenfor 24 timer.