Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Omlægning af lås

Hvis du har brug for omlægning af en eller flere låse, så står vi parat til at hjælpe dig. Vi udfører alle opgaver indenfor omlægning af låse. Vi arbejder med alle former for låse, blandt andet traditionelle låse, hængelåse og trepunktslåse.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Samme nøgle til alle låse

Ønsker du at både huset, postkassen, olietanken med mere, bruger samme nøgle, så kan vi være behjælpelig med det. Det gør hurtigt nøglebundet noget mindre, så det er nemmere at have i lommen. Man slipper samtidig for at stå og rode med alle sine nøgler, for at finde den rigtige. Det kan have sine fordele, især når det regner eller er meget koldt og man bare lige hurtigt skal have tømt postkassen.

Hos Egedal Låseservice klarer vi alle opgaver indenfor effektiv låseservice til både private og erhvervskunder. Vores mål er at yde god og hurtig service døgnet rundt til vores altid konkurrencedygtige priser.

Vi er et top moderne låseservice firma med meget veludstyrede biler, som indeholder alt, hvad der skal bruges for at yde dig den bedste service. Vi har altid både specialværktøj, kontor og dankortterminal, så vi kan klare de fleste opgaver på stedet, herunder at omlægge dine låse. De fleste reparationer vil vi også være i stand til at klare på stedet, da vi er lagerførende af alle kendte låse mærker. De fleste gange kan vi allerede give en pris over telefonen på den opgave, vi skal udføre for dig. Du får under alle omstændigheder et uforpligtende tilbud, inden vi går i gang med opgaven. Derfor kommer der ingen ubehagelige overraskelser bagefter. Du ved præcis, hvad regningen kommer til at lyde på. Det gælder for alle typer af opgaver, uanset om det er små eller store projekter.

Hos os får du altid professionel råd og vejledning. Du er velkommen til at kontakte os eller bruge vores online formular, så ringer vi dig op inden for 24 timer, hvis du har brug for en omlægning af lås eller andre opgaver indenfor låseservice.