Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Profil Egedal Låseservice

Egedal Låseservice hjælper dig med at beskytte dit hjem og din virksomhed. Vores fokus er på sikre og effektive låsesmed løsninger, der står imod dagens såvel som morgendagens udfordringer.

Få et Tilbud

Har du brug for et tilbud på din låsesmed opgave, så brug formularen på kontakt-siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

Vi leverer skræddersyede låsesystemer og sikkerhedsløsninger på alle niveauer.
Vi tilbyder bl.a. almindeligt låsearbejde, elektronisk og mekanisk sikring, montering af dørtelefonanlæg, installering af alarmsystemer og opsætning af dørlukkere, gitre og værdiskabe.

Låsesmed i Egedal kommune

Som låsesmed dækker vi naturligvis hele Egedal kommune, som bla indeholder Ølstykke og Stenløse, Slagslunde, Ganløse, Søsum, Veksø og Smørum. Ved større opgaver dækker vi dog hele Sjælland, ligesom vi har masser af kunder i København.

Har du brug for en effektiv og kvalitetsbevidst låsesmed virksomhed, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Samarbejdspartnere

Nedenfor kan du finde links til vores låsesmed samarbejdspartnere.

Installatør og forhandler af Ruko låse
www.ruko.dk

Installatør og forhandler af Danzafe produkter.
www.danzafe.dk

Installatør og forhandler af Carl Ras produkter.
www.carl-ras.dk

 

Vi arbejder som låsesmed over hele Sjælland og i København, men arbejder primært i Ballerup, Jyllinge, Smørum, Måløv, Ølstykke, Stenløse, Gundsø, Gundsømagle, Ganløse, Veksø, Roskilde, Frederikssund og Slangerup