Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Ruko Låsesmed

Der kan være mange årsager til at ringe efter en certificeret ruko låsesmed. Hvis du for eksempel har været så uheldig at nøglen er knækket eller dit barn kommer hjem fra skole og har kommet til at tabe sin nøgle. Det kan også være at låsen efterhånden er ved at være gammel og simpelthen er blevet defekt. Uanset hvad årsagen er, så står vi parat til at rykke ud og assistere.

Vi har døgnservice, så det betyder ikke noget, at det er søndag aften kl. 23, at problemet er opstået. Vi skal nok komme ud hurtigst muligt og hjælpe dig. Hvis nøglen eksempelvis er blevet tabt, så har vi mulighed for at omlægge låsen på stedet. Det betyder, at du fortsat er sikret og ikke behøver være bange for om nogen finder nøglen og dermed kan komme ind i dit hjem. Det er endvidere af stor betydning for om din forsikring vil dække ved et eventuelt indbrud, om huset er sikret eller ej.

Når uheldet er ude, er vi klar til at yde en god og hurtig service til meget konkurrencedygtige priser. Vi servicerer både virksomheder og private som Ruko Låsesmed. Vores biler er meget veludstyrede med alt fra specialværktøj og lager til kontor og dankortterminal. Derfor kan vi klare de fleste opgaver på stedet. Inden vi går i gang med en opgave, får du altid et uforpligtende tilbud, så du ved præcis, hvad opgaven kommer til at koste. Der kommer ingen ubehagelige overraskelser med regninger, der løber løbsk.

Ruko Låsesmed på Sjælland

Vi dækker både store og små opgaver. Vi opererer primært i Egedal kommune men dækker hele Sjælland. Vi udfører alle typer opgaver indenfor låse og sikringsopgaver. Du er velkommen til at kontakte os med din næste opgave. Alternativt kan du også bruge vores online kontaktformular og vi ringer dig op indenfor 24 timer.