Menu

Kontakt os

Kontaktformular
Vi svarer indenfor 24 timer
Udskiftning af lås

Hvis du har købt et nyt hus, kan det være en rigtig god idé at få låsen skiftet ud. Det er aldrig til at vide hvor mange, der har haft nøgle til huset. Så for at undgå at få ubudne gæster, som selv låser sig ind, så anbefaler vi en udskiftning af låsen i dit nye hjem.

Brug formularen på kontakt siden, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 28 55 56 57. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud direkte over tlf.

 

Det kan også være at du har haft dit hus længe og derfor har gamle låse i dørene. Disse er blevet for lette at bryde op for tyveknægte eller de kan simpelthen sparke døren op. Derfor er det en god idé at få udskiftet de gamle låsecylindere med nye og sikre 6-stifts cylindere. Det gør det vanskeligere for indbrudstyve at komme ind i din bolig. Nogle forsikringsselskaber tilbyder en billigere indboforsikring, hvis man sørger for at sikre sit hjem med sikkerhedsgodkendte låse.

Som autoriseret låsesmed fører vi alle de kendte mærker indenfor låse og vi servicerer hele Sjælland og København. Vi giver dig altid et uforpligtende tilbud på den opgave, som du ønsker at få udført. Det betyder, at der ikke kommer nogle grimme overraskelser bagefter men at du derimod altid ved på forhånd, hvad opgaven kommer til at koste.

 

Udskiftning af låse for erhverv og private

Vi udfører både store og små opgaver for både private og for virksomheder. Vi tilbyder skræddersyede låsesystemer og sikkerhedsløsninger, så vi kan beskytte dit hjem eller din virksomhed bedst muligt. Vi prøver altid at være et skridt foran indbrudstyven, så dine værdier og kæreste ejendele kan være i fred. Vores biler er både kørende kontor, lager og værksted. Vi har stort set det hele med i bilen, så vi kan klare de fleste opgaver på stedet. Vi er lagerførende med de fleste kendte mærker og vi står til rådighed døgnet rundt.

Udfyld vores online formular og vi ringer tilbage til dig hurtigst muligt.